Uten ski​

Enten du ikke trives på ski eller vil ha et avbrekk med andre opplevelser, mulighetene er mange på Hovden i Setesdal.
Trugeturer, badeland og hundekjøring er bare noen av de mange alternativene.
Bruk lenkene nedenfor til å bli bedre kjent med noen av mulighetene når du bor på Hovden Høyfjellsenter.

Hovden Badeland & Spa

har inne- og utebasseng med +30 grader og er
et eldorado for «barn» i alle aldre. Her er sklie, elv med hindringer, vannfall, boblebad, baby basseng, badstuer og hvilestoler. Badeland har også en velvære avdeling.

Hundekjøring

Opplev naturen på en ny og spennede måte.
Lær å ta hånd om ditt eget hundespann. Tjønndalen Villmarksturer tilbyr hundekjøring fra Tjønndalen i Arabygdi hver dag i vintersesongen.

Skøytebane til fjells

Moro på isen, tren eller dans og lek. Banen er laget av naturlig is, vanligvis åpen fra desember til mars.  Flombelyst til kl. 23 og gratis å benytte. Ta med dine egne skøyter eller lei hos Hovden Badeland.

Trug deg ut på tur …

Den som kan gå på ski, kan også gå med truger. Med truger kan du komme deg fra nesten hvor som helst og du får en fin mulighet til å følge og studere dyrespor. Truger kan leies hos Hovden Sport i sentrum. 

Sykle, løpe, ro, stake eller løfte

Hold deg i form i et moderne treningssenter med tredemølle, spinningsykler, vekter og manualer, romaskiner og stakemaskiner på Hovden Badeland. Tilgjengelig daglig fra kl. 06 – 23.

Shopping

På Hovden finner du et bredt utvalg av forretninger, herunder dagligvarer, gaveartikler, klær, kunst, møbler, nips, sportsutstyr, vinmonopol, m.m.

Mat og drikke

Et raskt måltid, ” hentemat”, en gourmetmiddag eller bare noe godt å drikke – restaurantene på Hovden tilbyr en variert meny. De fleste bruker lokale råvarer i sine retter.